جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.

مشاوره حقوقی تلفنی، یکی از انواع روش‌‌های مشاوره حقوقی است که معمولا به صورت رایگان انجام پذیرفته و افراد با تماس با وکیل و یا مشاور حقوقی به صورت تلفنی مشکلات حقوقی خود را مطرح می‌کنند و پاسخ سوالات را در همان تماس دریافت می‌کنند. باید توجه داشت که هر نوع روش ارائه خدمت بسته به نوع، شرایط و تجهیزات دارا مزایا و معایبی است و این مدل نیز از این امر مستثنی نیست. فردی که به دنبال استفاده از خدمات مشاوره حقوقی است، باید براساس درجه اهمیت مشکل حقوقی خود باید روش مناسب را انتخاب کند و براساس آن اقدام نماید.

مزایای مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی به عنوان فراگیرترین روش مشاوره حقوقی دارای مزایای زیر است:

  • دسترسی سریع و آسان به مشاور متخصص و یا بهترین وکیل از طریق تماس با مرکز مشاوره یا دفتر وکالت
  • انتقال سریع منظور و هدف موکل به فرد مشاور و اخذ پاسخ دقیق به سوال
  • امکان ضبط مکالمه برای یادآوری نکات مهم مشاوره حقوقی
  • امکان استفاده از مشاوره حقوقی افراد، مراکز مشاوره و یا وکلای مختلف و انتخاب بهترین مشاور
  • هزینه بسیار اندک مشاوره حقوقی تلفنی
  • مناسب برای سوالات حقوقی کوتاه و بدون نیاز به ارسال مدارک برای وکیل و یا مشاور
مشاوره حقوقی تلفنی

بنابراین مشاوره حقوقی تلفنی می‌تواند پاسخگوی نیاز بسیاری از افرادی باشد که نیازمند مشاوره با وکیل و یا فرد حقوقی متخصص هستند. موسسات حقوقی و دفاتر وکالت معمولا با اختصاص چند خط تلفن و به کارگیری چندین مشاور، اقدام به ارائه خدمت در زمینه مشاوره می‌نمایند. مشاوره حقوقی تلفنی برای یک مرکز مشاوره این امکان را فراهم می‌آورد که در تمام حوزه‌های حقوقی از قبیل دعاوی خانواده، دعاوی مالی، دعاوی ملکی، دعای کیفری، دعاوی بین شرکت‌ها، ثبت احوال، اداره کار و … با جذب مشاورین و وکلای مجرب در قالب یک بسته کامل خدماتی، مشاوره حقوقی ارائه دهند.

مراحل استفاده از مشاوره بصورت تلفنی

  • تماس با وکیل و یا تماس با مرکز مشاوره: جستجوی شماره تلفن وکیل و یا مرکز مشاوره در داخل بسیار ساده است و بهتر است کلمه مشاوره حقوقی و یا مشاوره حقوقی رایگان و یا مشاوره حقوقی تلفنی جستجو شود.
  • اعلام موضوع کلی مشاوره برای وصل شدن به فرد متخصص در حوزه موضوع مشاوره
  • توضیحات دقیق و مختص مشاوره و پرهیز از هر گونه حاشیه و همچنین عدم کتمان موارد مهم

باید به خاطر داشت که در کنار تمامی مزایای این نوع مشاوره، به دلیل عدم ارتباط مستقیم با فرد مشاوره دهنده و یا وکیل و همچنین عدم رویت مدارک پرونده در حالت‌های خاص، مشاوره حقوقی به صورت ناقص انجام می‌پذیرد. بنابراین بهتر است که با گرفتن وقت مشاوره از یک دفتر وکالت و یا موسسه حقوقی به صورت حضوری به مراجعه کرده و با فرد مناسب برای موضوع صحبت نمود.

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی

گروه وکلای آپادانا با بیش از ۵ سال تجربه در زمینه مشاوره حقوقی، قبول وکالت در انواع دعاوی، نگارش تخصصی اظهارنامه، لایحه و دادخواست و … مشاوره حقوقی تخصصی با درنظر گرفتن مصالح و منافع موکل را سرلوحه کار خود قرار داده است. به همین منظور به جهت درنظر گرفتن رفاه حال عموم موکلین، استفاده از این مدل مشاوره به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با کارشناسان مجرب حقوقی به صورت کاملا رایگان صورت می‌گیرد. در صورتی که موضوع پرونده بسیار پیچیده باشد و یا زمان پاسخگویی بیش از ۱۰ دقیقه نیاز باشد، هزینه مشاوره حقوقی تلفنی ۶۰۰۰۰ تومان می‌باشد.

مشاوره حقوقی تلفنی برای چه سوالاتی مناسب است؟

یکی از مشکلات و دغدغه‌هایی که هم موکلین و هم کارشناسان در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی دارند، نوع سوالاتی است که پرسیده می‌شود. اکثر افرادی که مشکل حقوقی دارند، اساسا در مورد این موضوع سردرگم هستند. به راستی مشاوره حقوقی تلفنی برای چه سوالاتی مناسب است. اصولا چه سوالاتی را در این مشاوره می‌توانند مطرح کنند.

برای پاسخ به این سوال باید گفت که مشاوره تلفنی با توجه به ذات خود دارای محدودیت‌های فراوانی است. اکثر موسسات حقوقی و دفاتر وکالتی که دارای یک برند و تبلیغات گسترده هستند، روزانه با تماس‌های بسیاری مواجهند. بنابراین، زیاد رخ می‌دهد که افرادی زیادی پشت خط بمانند. به همین جهت، قطعا برای خود کارشناس نیز این کلافگی رخ می‌دهد. چرا که قطعا هر مشاوری، تمایل دارد که به افراد بیشتری خدمت مشاوره حقوقی را ارائه دهد.

بنابراین، باید گفت این نوع مشاوره برای سوالات بسیار کوتاه با پاسخ‌های کوتاه مناسب است. معمولا مشاوره حقوقی تلفنی زمانی موفق است که به مشاوره حقوقی حضوری و یا مشاوره حقوقی آنلاین ختم شود که بتوان مشاوره را در زمان بهتری ارائه داد. شما در هنگام مشاوره تلفنی به صورت رایگان، نهایتا ۳ الی ۵ دقیقه زمان دارید. بنابراین، نمی‌توان انتظار داشت که مشاور از پشت تلفن، یک پرونده کامل حقوقی را بررسی و بدون دیدن مدارک، راهکارهای مناسب را ارائه دهد.

مشاوره تلفنی در مورد پرونده‌های خانواده

همانطور که در قسمت‌های قبلی گفته شد، مشاوره تلفنی در مورد پرونده‌های خانواده، کارایی و بازدهی بهتری دارد. چرا که سوالات را می‌توان به صورت کوتاه و مختصر مطرح نمود. علاوه بر این بسیاری از سوالات نیاز به بررسی مدارک ندارد.

بنابراین باید سوالات به گونه‌ای باشد که صرفا در حد اطلاعات کوتاه در مورد موضوعی خاص پاسخ داده شود. به طور کلی موضوعات حول دعاوی خانواده این ویژگی‌ را دارند. اما موارد دیگر مثل پرونده‌های مالی، ملکی و کیفری که نیازمند بررسی مدارک، رسیدها، قراردادها و … هستند. طبیعتا با مشاوره حقوقی تلفنی قابلیت پاسخگویی مطلوب ندارند.

مهمترین سوالاتی که در حوزه مشاوره تلفنی خانواده پرسیده می‌شوند، عبارتند از:

  • شرایط طلاق از سمت زوجه و یا طلاق از سمت زوج
  • مدارک لازم برای انواع طلاق، مخصوصا طلاق توافقی
  • نحوه اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت
  • اعسار و مستثنیات دین
  • سن حضانت و میزان و نحوه ملاقات
  • نحوه خروج از کشور