جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
مشاوره حقوقی یکی از اموری است که قطعا در طول زندگی به آن نیاز پیدا میکنید. هر انسان در طول زندگی خود به دلیل ارتباطات اجتماعی و نیز مسائل روزمرهای که با آن سر وکار دارد، محتاج اطلاع از قوانین حقوقی است. مواردی نظیر ازدواج و طلاق، خرید و فروش ملک و خودرو، شکایتهای کیفری و … از جمله مسائلی هستند که مشاوره حقوقی در مورد آنها به دفعات انجام میشود. اما مانند هر امر خدماتی دیگری هزینه مشاوره حقوقی نیز یکی از مسائل مهم است.
روشهای مختلفی برای مشاوره حقوقی وجود دارد. انواع روشهای مشاوره عبارتند از مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی حضوری. اما طبیعتا انجام مشاوره نیازمند پرداخت هزینه است. به همین جهت در این صفحه در مورد عوامل تاثیرگذار در مورد هزینه مشاوره حقوقی و نیز بهترین روش برای انجام مشاوره صحبت شده است.
همانطور که در قسمت قبل گفته شد، استفاده از اطلاعات حقوقی یک وکیل با تجربه و یا کارشناس نیازمند پرداخت هزینه است. اما عوامل مختلفی بر روی این هزینه مشاوره حقوقی تاثیرگذار است.
مشاوره حقوقی خانواده پرتکرارترین و پر مراجعهترین نوع مشاوره حقوقی است. مسائلی نظیر انواع طلاق، مطالبه مهریه، مطالبه نفقه و اجرت المثل، استرداد جهیزیه، حضانت، الزام به تمکین و … از جمله مسائلی مطرح شده در مشاوره خانواده هستند. هزینه مشاوره حقوقی خانواده با توجه به پرتکرار بودن و نیز بازار رقابت در این زمینه، کمتر از سایر دعاوی میباشد.
البته این موضوع بسیار مهم است که معمولا در جلسات مشاوره خانواده به دلیل آنکه مسائل و موضوعات مختلفی در جلسه مشاوره مطرح میشود. به همین دلیل زمان مشاوره طولانی است. همین در هزینه مشاوره تاثیر مستقیم دارد. زیرا هر یک از موضوعات مطرح در دعاوی خانواده دارای شرایط و آثار حقوقی مختلفی است. همچنین بررسی همزمان این موارد به نحوی که به نفع و مصلحت مشاوره دهنده باشد، نکته کلیدی است. به طور مثال مشاوره حقوقی به زنی که همزمان به دنبال طلاق و مهریه است، اما دلیلی بر جدایی ندارد، با فردی که وکالت در طلاق دارد، بسیار متفاوت است.
دعاوی مالی به خصوص وصول مطالبات نظیر مطالبه وجه چک و سفته، توقیف اموال، مطالبه خسارت و … از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. به همین جهت باید از شخصی مشاوره حقوقی دریافت کنید که تجربه بالایی در این زمینه داشته باشد. هزینه مشاوره حقوقی مالی معمولا با توجه به میزان مال مورد دعوی و نیز شرایط پرونده و نیز سختی و دشواری پرونده کاملا متفاوت است. این موضوع در هزینه دادرسی دعاوی مالی نیز صادق است. چرا که در دعاوی مالی هزینه دادرسی به میزان مبلغ خواسته تغییر میکند.
علاوه براین طبیعتا راهکارهای ارائه شده در مشاوره حقوقی در دعاوی مالی بسته به میزان خواسته ممکن است متفاوت گردد. به طور مثال شرایط اعسار برای فردی که ۱۰۰ میلیون تومان بدهی دارد با فردی که دیون وی بیش از ۱۰ میلیارد تومان است متفاوت می باشد.
در این گونه دعاوی، زمان حرف اول را میزند. به خصوص در مورد توقیف اموال و یا دعاوی مانند اعسار این مساله بیشتر به چشم می آید. علاوه بر این، انتخاب مسیر درست در طول پرونده از بسیاری از خسارات مالی جلوگیری میکند. بنابراین هزینه کردن برای این مشاوره، نوعی سرمایهگذاری است. بسیاری از موکلین به دلیل عدم اطلاع از قوانین و یا انتخاب مسیر اشتباه ضررهای هنگفتی را متحمل میشوند. بنابراین اگر در مورد دعاوی مالی پروندهای داشتید، حتما مشاوره حقوقی دریافت کنید.
مشاوره حقوقی معمولا بیشترین هزینه را در بین انواع مشاوره به خود اختصاص میدهد. زیرا در مشاوره ملکی معمولا اوراق و اسناد پرونده زیاد است. به همین دلیل بررسی مدارک معمولا بسیار زمان بر میباشد. به خصوص اسناد ملکی قدیمی و بحث تقدم و تاخر اسناد یکی از موارد بسیار مهم است. اهمیت دعاوی ملکی و به طور کلی دعاوی غیرمنقول بر کسی پوشیده نیست. قیمت بالای زمین و آپارتمان و به طور کلی اموال غیرمنقول از جمله مواردی است که هزینه مشاوره را قطعا تحت تاثیر قرار میدهد. از طرفی هر چه پرونده سنگین تر و دارای ابعاد بیشتری باشد، رزومه وکیل یا کارشناس در اولویت بیشتری قرار می گیرد.
به طور مثال، دعاوی مربوط به اثبات مالکیت افراد از جمله مواردی است که بسیار حساس و زمان بر است. طرح درست این دعوا و به خصوص تعیین دقیق خواهان و خواندگان از جمله مواردی است که در مشاوره ملکی انجام میشود. بنابراین، هزینه مشاوره حقوقی ملکی موجب جلوگیری از ایجاد خسارت های جانبی بیشتر در پرونده میشود. همچنین در دعاوی مانند تقسیم ترکه، مهارت وکیل و نیز ایجاد صلح و سازش میان وراث و انجام پرونده در سریعترین زمان ممکن یکی از فاکتورهای مهم است.
مشاوره حقوقی کیفری معمولا در مورد مسائلی مثل خیانت در امانت ، رابطه نامشروع ، سرقت ، کلاهبرداری ، توهین و تهدید ، جعل و … انجام میشود. هزینه مشاوره حقوقی در این زمینه بسته به موضوعات متفاوت است. تعیین این هزینه هم به میزان حساسیت پرونده، نوع جرم و مجازات درنظر گرفته شده بستگی دارد. مشاوره حقوقی کیفری به لحاظ بار روانی بالایی که دارد، شرایط پرونده را بسیار حساس میکند. به همین جهت وکیل یا کارشناسی که به شما مشورت میدهد بسیار مهم است.
توصیه اکید میگردد که در این مورد مشاوره حقوقی را فراموش نکنید. مسائلی کیفری از جمله مسائلی هستند که روند دادرسی آنها بسیار طولانی و خستهکننده است. از طرفی وجود مجازات در پروندههای کیفری موجب نگرانی افراد است. بنابراین با انجام یک هزینه اندک میتوانید هم دغدغه خود را کاهش دهید و هم مسیر درستی را پیش بگیرید.
متاسفانه در سالهای اخیر، به دلیل فضای بد رقابتی در حوزه حقوق و وکالت، برخی افراد با درج آگهیهایی نظیر مشاوره حقوقی رایگان و یا وکیل رایگان مشکلات عدیدهای را به وجود آوردهاند. برخی از موکلین با ناآگاهی و صرفا به دلیل عدم هزینه به این افراد مراجعه میکنند و پروندههای خود به آنان میسپارند. در نهایت نتیجه چیزی جز از بین رفتن حقوق و پشیمانی نیست.
پرداخت هزینه مشاوره حقوقی به دلیل ارائه خدمات و نیز دادن درست و کاربردی در جهت حل مشکل حقوقی است. طبیعتا در این شغل نیز مانند مشاغلی نظیر روانشناسی و پزشکی هزینه خدمات دریافت میشود. علاوه بر این شما با مشاوره حقوقی مناسب با یک فرد با تجربه از بسیاری از خسارات جلوگیری میکنید. توقع دریافت مشاوره حقوقی رایگان به خصوص در پروندههای مهم و حساس بیشترین آسیب را به خود فرد میرساند. البته طبیعتا هزینه مشاوره حقوقی آنلاین و یا مشاوره حقوقی تلفنی از مشاوره حضوری کمتر است. حتی شاید در بسیاری از موارد نیز راهگشا باشد.
اما در کل پرداخت هزینه مشاوره باعث میشود که مسیر پرونده را بهتر و درستتر درک کنید و دچار سردرگمی نشوید.