جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
امروزه می توانید با استفاده از رایانه های شخصی، لپ تاپ، تبلت و به خصوص گوشی های هوشمند خود به صورت آنلاین خرید انجام دهید و با نحوه خرید اینترنتی کالاها و شرایط آن آشنا شوید. کافی است کالا یا خدمات مورد نظرتان را در موتور جستجو سرچ نمایید تا با لیستی از فروشگاه های اینترنتی روبرو شوید و به راحتی کالای مورد علاقه خودتان را پیدا کنید.
خرید آنلاین و یا نحوه خرید اینترنتی به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از یک مرورگر وب، کالا یا خدماتی که مدنظرتان است را از طریق اینترنت به طور مستقیم خریداری کنید. یعنی در یک جای دنج و حتی خوش آب و هوا همراه با یک فنجان چایی خوش عطر بنشینیم، هرچه که به آن نیاز داریم را تنها با چند کلیک راحت بخریم تا در زمان کم و طی چند ساعت به دست ما برسد.
در این مطلب شما را با نحوه خرید اینترنتی امن و روش پرداخت آنلاین آشنا می کنیم.
یک فروشگاه اینترنتی خوب وب سایتی است که به راحتی امکان جستجو و مرور برای خریدهای احتمالی را دارد. نحوهی خرید اینترنتی با استفاده از کاتالوگ کالاها در فروشگاه های آنلاین، آسان ترین راه برای مشتریان میباشد. تا با استفاده از معیارهای جستجو (معمولاً نوع، قیمت، مواد ، سن و غیره) و اطلاعات مربوط به محصولات، فروشندگان، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنند. اصولا شرایط خرید اینترنتی در اکثر فروشگاه های آنلاین مشابه هم است مگر در نوع ضمانت ها و یا کارت های هدیه و تخفیفی که بسته به طراحی آن سایت وجود دارد.
با استفاده از ابزار جستجو، محصول مورد نظر خود را در فروشگاه جستجو کنید. به عنوان مثال عبارت قیمت اینورتر صنعتی و یا خرید کنتاکتور را در یک فروشگاه آنلاین تجهیزات برق صنعتی جستجو نمایید. در صورتی که فروشگاه خاصی را نمی شناسید کافی است اسم محصول خود را در مرورگر جستجو کنید تا لیستی از فروشگاه هایی که محصول شما را دارند برای شما نمایش داده شود. در فروشگاه های اینترنتی مدل ها و برند های مختلفی از محصول مورد نظر شما به همراه مشخصات و قیمت آن وجود دارد.
برای بررسی بیشتر می توانید بر روی (اطلاعات بیشتر) در کنار محصولات یا بر روی تصویر مدل مورد نظر کلیک کنید تا جزئیات بیشتری را درباره آن مدل مطالعه نمایید.
پس از بررسی مدل های حائز شرایط، می توانید این مدل ها را با استفاده از ابزار مقایسه موجود در سایت فروشگاه ها با یکدیگر از نظر مشخصات مقایسه کنید و در نهایت به انتخاب نهایی خود برسید.
پس از انتخاب کالای مورد نظر با کلیک بر روی کلید “اضافه به سبد خرید” و تکمیل اطلاعات ضروری موجود در فرم سفارش شامل نام، شماره تماس، آدرس، و توضیحات اضافی مورد نظر و در نهایت، کلیک بر روی کلید ثبت سفارش، سفارش شما ثبت شده و یک پیش فاکتور الکترونیکی به صورت اتوماتیک برای شما صادر می شود. و با استفاده از کارت اعتباری یا سایر روش های پرداخت مالی مانند پرداخت درب منزل، سفارش و پرداخت نهایی را انجام می دهید. معمولا برای پرداخت اینترنتی با کارت بانکی در فروشگاه اینترنتی، امکان انتخاب یک یا چند درگاه پرداخت الکترونیکی درنظر گرفته شده است.
مدیران سایت های اینترنتی با بانک ها قرارداد می بندند تا از طریق تمام کارت های بانکی تحت شتاب عمل پرداخت انجام شود و به این ترتیب پول با همکاری بانک از طریق اینترنت از حساب مشتری به حساب مدیر سایت واریز می شود.
در مراحل پرداخت الکترونیکی با انتخاب آیکون بانک مورد نظر و کلیک بر روی آن، وارد صفحه پرداخت اینترنتی بانک موردنظر خود می شوید.
در آموزش خرید اینترنتی و روش پرداخت آنلاین دقت کنید که صفحه بانکی که برای پرداخت و واردکردن اطلاعات کارت بانک شما باز می شود، در نوار آدرس آن از پروتکل https استفاده شده باشد، در غیر این صورت و نداشتن این پروتکل به شما توصیه می کنیم که در این حالت حتما از خرید انصراف دهید، زیرا امنیت ارسال اطلاعات کارت اعتباری در این صفحه بسیار پایین می باشد و امکان هک توسط هکرها وجود دارد.
صفحه پرداخت بانک که باز می شود، اطلاعات شماره کارت ۱۶ رقمی کارت، رمز دوم کارت، شماره CVV2 کارت و تاریخ اعتبار کارت بانکی شما سوال می شود که اصولا این اطلاعات برای همه بانک ها یکسان است.
هنگام خرید آنلاین از معتبر بودن سایت موجود مطمئن شوید و این احتمال را که ممکن است صفحاتی که ناخواسته در برابر شما باز میشوند تقلبی باشند و قصد کلاهبرداری داشته باشند را داشته باشید را بدهید و نیز توجه کنید در هنگام پرداخت وجوه، آدرس صفحه درگاه بانک الکترونیک متعلق به همان بانکی باشد که آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده میکنید و این نکته که در نوار آدرس کنار آدرس اینترنتی صفحه پرداخت بانک، نماد یک قفل یا عبارت //:https درج شده باشد، در غیر این صورت قطعا صفحه جعلی است و قصد کلاهبرداری دارد.
باید به این نکته توجه داشت که متاسفانه بعضی مجرمین با استفاده از فضای سایت هایی که محل ارائه تبلیغات رایگان هستند اقدام به تبلیغ انواع کالاها نمونده و پس از فریب افراد و واریز نمودن وجوه توسط مشتری از ارسال کالا خودداری مینمایند و یا در مواردی افراد مورد سرقت رایانهای و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قرار میگیرند.
تشخیص سایت های تقلبی چندان دشوار نیست. کافی است آدرس پرداخت الکترونیک بانک خود را به درستی بشناسید. چراکه هیچ هکری نمی تواند آن را سرقت نماید.
در این مطلب درگاه های اصلی پرداخت های آنلاین برخی بانک ها آورده شده است حتما قبل از هر نوع پرداخت آدرس درگاه مورد نظر را با آدرس های زیر مقایسه نمایید و از صحت آن مطمئن شوید آنگاه نسبت به پرداخت آنلاین اقدام نمایید.
پرداخت اینترنتی بانک ملت: https://bpm.shaparak.ir
دروازه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین: https://pna.shaparak.ir
دروازه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد: https://pep.shaparak.ir
دروازه پرداخت اینترنتی بانک سامان : https://sep.shaparak.ir
دروازه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان: shaparak.ir
دومین راه تشخیص سایت های تقلبی هم در قسمت URL سایت کاملا واضح است. حتما دقت داشته باشید که در کنار آدرس سایت عبارت //:https ذکر شده باشد. همچنین وجود علامت قفل در کنار صفحات آدرس اینترنتی نشان دهنده اعتبار سایت می باشد.
پس تنها در صورتی که به این دو نکته ساده (آدرس پرداخت الکترونیک بانک و درج https در آدرس سایت) دقت کنید، با خیالی راحت می توانید از یک خرید اینترنتی لذت ببرید.
نکته مهم دیگر اینکه پس از تکمیل مراحل خرید، از رسید پرداخت خرید خود یک تصویر یا نسخه چاپی و حتی شماره رهگیری داشته باشید تا برای پیگیری های احتمالی که شاید برای شما پیش آید، به کارتان بیاید.
همچنین در خرید اینترنتی به موارد زیر دقت نمایید:
در قرن بیست و یکم، لازم است تا روش خرید اینترنتی و روش پرداخت آنلاین را فرا بگیرید، زیرا خرید آنلاین برای افرادی که همیشه مشغول کار هستند و به دنبال یک روش مناسب برای خرید می باشند، بسیار مناسب است.