جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
یکی از روشهای مناسب برای انجام طلاق توافقی، دادن وکالت طلاق به یکدیگر است. در این شرایط، فردی که وکالت را میدهد، به عنوان موکل و فردی که به وی وکالت داده میشود، وکیل گفته میشود. متن وکالت در طلاق یکی از موارد بسیار مهمی است که میبایست در هنگام تنظیم سند وکالت به آن دقت شود. در غیر این صورت ممکن است، وکالت قابل استفاده نباشد.
بسیاری از افراد به خصوص زنان به دلیل نداشتن آگاهی حقوقی لازم در این زمینه، متحمل خسارات جبران ناپذیری شدهاند. چه بسا زنانی که در ازای بخشش مهریه یک وکالت طلاق غیر قابل استفادهای را دریافت نمودهاند که این موضوع آنان را دچار مشکلات بسیاری نموده است.
برای آن که متن وکالت در طلاق به درستی تنظیم شده باشد، باید یک سری موارد در آن به درستی رعایت شده باشد، از جمله:
برای تنظیم متن وکالت در طلاق دو راهکار وجود دارد:
طبیعتا تنظیم متن وکالت در دفتر اسناد رسمی کار عاقلانهتری است. چرا که سر دفتر اسناد رسمی در تنظیم متون وکالت تبحر بیشتری دارد.
چنانچه به دنبال تنظیم متن وکالت در طلاق در دفترخانه اسناد رسمی هستید، بهتر است که یک وکیل طلاق توافقی به همراه داشته باشید. وکیل تمامی موارد لازم را بررسی نموده و باعث میشود شما با خیال راحت اقدام به امضای وکالت نمایید.
همچنین در برخی موارد لازم چند سند نظیر وکالت در طلاق، اقرارنامه بذل مهریه، انتقال سند و … صورت گیرد. طبیعتا در چنین شرایطی حضور وکیل لازم است تا همه موارد به درست تنظیم گردد.
برای آن که بتوانید یک متن وکالت در طلاق خوب داشته باشید، میتوانید از متن زیر استفاده کنید. در این متن تمامی مواردی که برای انجام طلاق توافقی بدون نیاز به طرف مقابل لازم است، وجود دارد.
مراجعه به هریک از مراجع قضائی و محاکم عمومی و دادگاه های خانواده، شوراهای حل اختلاف، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراکز مشاوره بهزیستی و دوائر تابعه در هر نقطه از کشور جمهوری اسلامی ایران و در صورت لزوم مراجعه به نیروی انتطامی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کلیه ادارات و دوائر زیر مجموعه آن سازمان، دفاتررسمی ثبت ازدواج و طلاق، ثبت احوال و دیگر مراجع صالحه به منظور مطلقه نمودن موکل از قید زوجیت آقای: فرزند: دارنده شناسنامه شماره: شماره شناسائی ملی: تاریخ تولد: محل صدور شناسنامه: به هر قسم طلاق اعم از رجعی یا بائن از نوع خلع، مبارات. با هر شرط و قرار و به هر طریق اعم از اخذ مهریه، نفقه، اجرت المثل، نحله یا بذل عین مهریه یا معادل یا کمتر و یا بیشتر از مهریه و همچنین بذل نفقه و سایر حقوق مالی با هر شرط اعم از شروط ضمن العقد یا غیر آن و نیز قبول بذل از طرف زوج، تعیین تکلیف حقوق مالی و غیرمالی زوجه در صورت لزوم تعیین تکلیف حضانت فرزند / فرزندان خردسال اعم از قبول یا رد سرپرستی، حق ملاقات و تعیین نفقه فرزند یا فرزندان مشترک، تعیین تکلیف جهیزیه و سایر حقوق مالی ناشی از زوجیت و همچنین معرفی و انتخاب داور، مراجعه به واحد مشاوره و شرکت در جلسات مشاوره. |
همچنین انتخاب و انعقاد قرارداد وکالت با هر یک از وکلای دادگستری با هر شرط و اختیاری که وکیل مذکور صلاح بداند در راستای مطلقه نمودن موکل و تقدیم دادخواست و دفاع و اعتراض به رأی صادره و درخواست تجدید نظر و درصورت لزوم اعتراض به رأی دادگاه تجدید نظر و فرجام خواهی و اعاده دادرسی و با حق اسقاط تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی، استرداد دعوی یا دادخواست و انجام امور وکالت و حضور در هریک از دفاتر رسمی طلاق و اجرای صیغه طلاق شرعی و امضای کلیه اوراق و اسناد و دفاتر مخصوص ثبت طلاق و درج واقعه طلاق در شناسنامه موکل و همچنین انجام سایر تشریفات لازم و قانونی با اختیارات کامل به نحوی که در هیچ یک از مراحل نیاز به حضور و امضای مجدد موکل نباشد |
برای آن که بتوانید یک متن وکالت در طلاق خوب داشته باشید، میتوانید از متن زیر استفاده کنید. در این متن تمامی مواردی که برای انجام طلاق توافقی بدون نیاز به طرف مقابل لازم است، وجود دارد.
در حال حاضر با توجه به افزایش قیمت سکه معمولا آقایان تمایل دارند که وکالت در طلاق را با شرط بذل مهریه یا ابراء مهریه به زوجه اعطا کنند. از طرفی معمولا طلاق در زوجینی رخ میدهد که به لحاظ اقتصادی شرایط مناسبی ندارند. بنابراین گرفتن مهریه آن هم در شرایط طلاق کار منطقی نیست. از همین جهت زوجه معمولا به گرفتن حق طلاق بسنده میکند.
بنابراین در این شرایط، سردفتر اسناد رسمی موظف است که متن وکالت حق طلاق زن را با شرط بذل کامل مهریه تنظیم نماید. در این صورت که ذمه زوج از پرداخت مهریه بری خواهد بود. از طرفی در این شرایط، فرایند طلاق نیز سریعتر پیش میرود. در زیر نمونه متن این نوع وکالت حق طلاق دیده میشود.
مراجعه به هریک از مراجع قضائی و محاکم عمومی و دادگاه های خانواده، شوراهای حل اختلاف، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراکز مشاوره بهزیستی و دوائر تابعه در هر نقطه از کشور جمهوری اسلامی ایران و در صورت لزوم مراجعه به نیروی انتطامی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کلیه ادارات و دوائر زیر مجموعه آن سازمان، دفاتررسمی ثبت ازدواج و طلاق، ثبت احوال و دیگر مراجع صالحه به منظور مطلقه نمودن موکل به هر قسم طلاق اعم از رجعی یا بائن از نوع خلع، مبارات صرفا با بذل کامل مهریه، بذل کامل نفقه، بذل کامل اجرت المثل یا نحله و سایر حقوق مالی با هر شرط اعم از شروط ضمن العقد یا غیر آن و نیز قبول بذل از طرف زوج، تعیین تکلیف حقوق مالی و غیرمالی زوجه و همچنین معرفی و انتخاب داور، مراجعه به واحد مشاوره و شرکت در جلسات مشاوره. |