جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
به موجب قانون، هنگامی که یک زن و مرد میخواهند، به نکاح یکدیگر درآیند، میبایست این مورد را طی تشریفات قانونی مشخص شده در دفتر ازدواج و طلاق به ثبت برسانند. اما در برخی موارد، زوجین به دلایل مختلف اعم از پنهانکاری، فرار از دین، رسوم خانوادگی و … از ثبت واقعه نکاح خودداری میکنند. در این شرایط، چنانچه هر کدام زوجین، قصد نماید که از مزایای مربوط به عقد نکاح و حقوق ناشی از زوجیت برخوردار گردد، باید ابتدا اثبات نکاح نماید.
اثبات زوجیت، از جمله دعاوی خانواده است که برای پیروزی در پرونده باید حتما با یک وکیل خانواده مجرب مشاوره گردد. در بسیاری از پروندهها، متاسفانه به دلیل عدم دفاع درست در پرونده، از رسیدن به حقوق خود بازمیمانند. بنابراین، برای اطلاع بیشتر در مورد راههای اثبات نکاح مقاله زیر را تا انتها بخوانید.
به موجب ماده ۹۹۳ قانون مدنی، قانونگذار، فقط افرادی را زن و شوهر میداند که نکاح آن در دفاتر مربوط به ثبت احوال به ثبت رسیده باشد. همچنین عدم ثبت واقعه ازدواج، میتواند عواقب حقوقی و کیفری متعددی را برای فرد ایجاد نماید. مهمترین دلایلی که فرد، دعوی اثبات زوجیت را اقامه مینماید، عبارتند از:
براساس ماده ۱۲۵۷ قانون مدنی، بار اثبات زوجیت بر دوش فرد خواهان است. بنابراین، چنانچه میان دو نفر عقد نکاح چه دائم و چه موقت رخ دهد و این عقد به صورت رسمی ثبت نشده باشد، بار اثبات آن بر دوش فردی است که میخواهد از مزایای این عقد بهرهمند گردد.
برای آن که فردی بتواند در دادگاه، نکاح خود را با فردی دیگر اثبات نماید، باید حداقل یکی از مدارک و یا ادله زیر را در اختیار داشته باشد:
دعوی اثبات نکاح، از جمله دعاوی حقوقی بسیار پیچیده است که مشاوره حقوقی با یک وکیل خانواده مجرب میتواند در نتیجهگیری پرونده بسیار موثر باشد. این دعوی دارای نتایج بسیار مهمی نظیر مهریه، نفقه، اجرت المثل، تمکین و … است. بنابراین، بسیار مهم است که با تمام مدارک و ادله و با تمام قوا در این پرونده به دادگاه مراجعه کنید. گروه حقوقی آپادانا بهترین وکیل را به شما معرفی مینماید.