مشاوره حقوقی در دنیای امروز به یکی از نیازهای اساسی هر فرد تبدیل شده است. در این مقاله به بررسی انواع روشهای مشاوره حقوقی رایج و نیز مزایا و معایب هر کدام از روشها پرداخته میپردازیم تا موکلین عزیز بتوانند نسبت به انتخاب صحیح و درست هر کدام از روشها اقدام نمایند. یکی از مهمترین عوامل در امر پذیرش وکالت و یا تنظیم دادخواست ، داشتن دانش حقوقی است. در یک دادخواست و یا شکوائیه گزینههای مختلفی وجود دارند که میبایست به درستی و دقیق آن ها را تکمیل کنید تا بتوانید از حق خود به عنوان خواهان و یا شاکی دفاع کنید. این موارد عبارتند از: مشخصات دقیق خواهان و یا شاکی و نیز خوانده یا متهم، مشخصات وکیل در صورت وجود، موضوع دادخواست، یا شکوائیه، ادله موجود، محل وقوع و نیز شرح دادخواست و یا شکوائیه.
هر کدام از موارد فوق نیازمند اطلاعات حقوقی اولیه میباشد که این امر برای افراد عادی بدون استفاده از تجربه افراد متخصص اتفاق نمیافتد. از طرفی زمانی که شما یک پرونده حقوقی و یا کیفری در دادگاه دارید، باید به همه جوانب آن آگاه باشید. اطلاع از شرایط پرونده، میزان موفقیت شما در آن، اطلاع از رویه های قضایی و استراتژی دفاع و مدیریت پرونده همه از مواردی است که باید وکیل یا کارشناس حقوقی به شما گوشزد نماید.
مزایای مشاوره حقوقی تخصصی
قبل از هر چیز بهتر است در مورد مزایای مشاوره حقوقی صحبت کنیم. به طور کلی قانون و علم حقوق دارای ظرافت ها و پیچیدگی های بسیار زیادی است. این پیچیدگی ها هم مربوط به خود موضوع و هم مرتبط با نحوه طرح دعوی در مراجع قضایی است. در یک دعوی حقوقی و یا کیفری افراد معمولا به دنبال دو چیز هستند:
- آگاهی از حقوق و منافع خود در دعوی
- نحوه طرح دعوی و یا دفاع در پرونده برای پیروزی و یا حداقل رسیدن به شرایط مطلوب
بنابراین استفاده از مشاوره حقوقی تخصصی در این زمینه شما را از این دو مورد به طور کامل آگاه میسازد. پرونده های حقوقی معمولا بسیار زمان بر هستند. به همین دلیل بسیار مهم است که شما در طول روند پرونده چه مسیر و استراتژی را انتخاب میکنید. برخی از افراد متاسفانه به دلیل اهمیت ندادن به مزیتهای مشاوره حقوقی در روند پرونده براساس اطلاعات محدود خود اقدام به طرح دعوی یا پیگیری پرونده میکنند. در نتیجه در اغلب موارد در پرونده های خود به نتیجه نمیرسند. مزایای مشاوره حقوقی تخصصی به شرح زیر است:
- بررسی دقیق پرونده و چالش های موجود در روند کار
- آگاهی کامل موکل از روند کار و اخذ تصمیم درست برای پرونده
- کاهش هزینه ها و خسارات ناشی از اشتباهات و عدم اطلاع از قوانین و رویه
- کم شدن دغدغه و استرس در پرونده
- کوتاه شدن زمان پرونده به جهت انتخاب بهترین مسیر
مشاوره حقوقی تلفنی
همانطور که گفته شد، یکی از قدیمی ترین و در عین حال کارآمدترین روشهای مشاوره استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی است. در این حالت فرد با تماس با یک مرکز مشاوره حقوقی و یا حتی با مراجعه حضوری به برخی دفاتر وکالت و یا موسسات حقوقی برای اولین بار میتواند از خدمات رایگان استفاده نماید. معمولا در این نوع مشاوره غیرحضوری ابتدا یک فرد با تحصیلات حقوقی (مشاور حقوقی) پاسخگوی سوالات موکلین است و در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر وجود داشته باشد، فرد میتواند با مراجعه حضوری به دفتر وکالت و یا موسسه حقوقی مربوطه از خدمات مشاورهای استفاده نماید.
مشاوره حقوقی تلفنی می تواند پاسخگوی بسیاری از سوالات حقوقی شما در زمینه های مختلف باشد. البته باید این نکته را درنظر بگیرید که زمان در مشاوره حقوقی تلفنی معمولا محدود است. مگر این که با رزرو وقت مشاوره تلفنی و پرداخت هزینه برای زمان مشخص از این نوع خدمات بهره ببرید. همچنین بسیار مهم است که بدانید که مشاوره حقوقی تلفنی برای مواردی مناسب که نیاز به بررسی مدارک و پرونده وجود نداشته باشد.
شما عزیزان میتوانید از خدمات مشاوره ای گروه وکلای آپادانا با شماره زیر استفاده نمایید:
مشاوره حقوقی آنلاین
یکی از روشهایی که متناسب با رشد استفاده از وسایل ارتباط جمعی و فضای مجازی در حوزه حقوقی جا افتاده است، مشاوره حقوقی آنلاین میباشد. در این نوع مشاوره، معمولا موسسات و یا دفتر وکالت، اقدام به تشکیل گروهها، کانال و یا صفحات مجازی مینمایند و در آن با ارائه نکات قانونی کوتاه به افراد عادی در مورد مباحث قانونی اطلاع رسانی میکنند. همچنین فضای مجازی این امکان را ایجاد میکند که موکلین بتوانند با مشاورین و وکلا به صورت مستقیم ارتباط برقرار کرده و از خدمات مشاورهای آنلاین استفاده نمایند. این روش نیز برای پاسخگویی سریع و ارزان به سوالات بسیار مناسب است، اما برای نوشتن دادخواست و یا دادن وکالت به یک وکیل اصلا گزینه مناسبی نخواهد بود.
نرم افزارها و پیام رسان های ایرانی و خارجی زیادی در مشاوره حقوقی آنلاین مورد استفاده قرار می گیرند. واتساپ ، تلگرام ، اینستاگرام ، بله ، ایتا ، روبیکا و … از جمله این پیام رسان ها هستند. مهمترین مزیت این روش، دسترسی شبانه روزی به وکیل و یا کارشناس حقوقی است. همچنین تنوع در انتخاب فردی که از آن مشاوره می گیرید، یکی دیگر از مزایای این روش است.
گروه وکلای آپادانا با فعالیت در شبکه های مجازی تلگرام و واتساپ و همینطور پیام رسان های ایرانی بله و ایتا پذیرای سوالات شما می باشد.
مشاوره حقوقی رایگان
مشاوره حقوقی رایگان یکی از پرکاربرد ترین انواع مشاوره حقوقی میباشد که در آن فرد یا گروهی بدون استفاده مالی اقدام به دادن مشاوره به انواع افراد مینمایند. توصیههای حقوقی رایگان معمولا به صورت تلفنی و یا آنلاین رخ میدهد. پاسخ به سوالات بصورت رایگان عمدتا برای افرادی مناسب است که بیشتر به دنبال پاسخ برخی پرسشهای حقوقی خود هستند و قصد انجام اقدام حقوقی ندارند. یکی از مهمترین مزیتهای این روش، گرفتن حداقل اطلاعات اولیه در سریعترین زمان ممکن است که میتواند کمکی هر چند کوچک در یک تصمیم حقوقی باشد. اما باید توجه داشت که در پروندههای پیچیده و یا ثبت و تنظیم دادخواست این روش چندان کاربردی نیست. چرا که مستلزم صرف وقت یک متخصص برای این امر بوده و به همین جهت معمولا مشمول هزینه میشود.
-
مشاوره حقوقی خانواده
عمدهترین پروندههایی که در دادگاهها مطرح هستند، پرونده های خانواده هستند. مشاوره حقوقی با وکیل خانواده در دعاوی مربوط به طلاق شامل طلاق توافقی، طلاق از سمت زن و طلاق از سمت مرد، مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت، استرداد جهیزیه، الزام به تمکین و … صورت میگیرد. بهره گیری از مشاوره حقوقی در پرونده های خانواده این امکان را به موکل میدهد که بتواند تصمیم درستی را برای پرونده و همینطور زندگی خویش اتخاذ نماید. دعاوی خانواده عمدتا به دلیل اختلاف زن و شوهر هم طولانی هستند و هم این که زن و شوهر پرونده های مختلفی را علیه یکدیگر تشکیل میدهند. نحوه مشاوره حقوقی با وکیل خانواده باید به گونه ای باشد که موکل از تمام ابعاد و جنبه های پرونده خود مطلع گردد.
-
مشاوره حقوقی با وکیل ملکی
پرونده های ملکی از پیچیدهترین دعاوی هستند که در مراجع قضایی مطرح میگردند. بنابراین، مشاوره حقوقی با وکیل ملکی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در هنگام مشاوره با وکیل ملکی باید حتما به این نکته توجه کنید که تمامی مدارک پرونده را در اختیار وی قرار دهید، تا وکیل بتواند مشاوره حقوقی درستی را به شما ارائه کند. بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی بخشی از مدارک پرونده را پنهان میکنند. به خاطر داشته باشید که پنهان کردن مدارک پرونده از وکیل خود، نه تنها هیچ کمکی به شما نمیکند، بلکه موجب غافلگیری و عدم نتیجهگیری مطلوب توسط وکیل میشود. مشاوره حقوقی با وکیل ملکی کمک میکند که شما تا حدودی از نتیجه طرح دادخواست و یا دفاع در پرونده اطلاع پیدا کنید و در صورتی که احتمال برد در پرونده را میدهید، حق الوکاله پرداخت کنید.
-
مشاوره با وکیل مالی
مهمترین مزیت مشاوره حقوقی با وکیل مالی این است که با توجه به هزینههای سنگین دادرسی در پرونده های مالی از بسیاری از اشتباهات جلوگیری میکند. دعاوی مالی شامل مطالبه وجه چک و سفته و یا رسید عادی، توقیف اموال، مطالبه ثمن یا استرداد ثمن و … از جمله پروندههایی هستند که معمولا بدون مشاوره حقوقی با وکیل مالی متخصص، موکل را دچار مشکل میسازد.
-
مشاوره با وکیل کیفری
پرونده های کیفری نظیر جعل، کلاهبرداری، خیانت در امانت، رابطه نامشروع، قتل، سرقت و … جزو دعاوی بسیار پیچیده هستند. مشاوره حقوقی با وکیل کیفری میتواند از بروز اتفاقات جبران ناپذیر جلوگیری نماید. وکیل کیفری با تخصص در امور فوق میتواند متهم را از صدور حکم سنگین نجات دهد و یا حتی تبرئه نماید و نیز حق شاکی را از متهم بستاند. دعاوی کیفری از جمله دعاوی تخصصی است که باید حتما در مورد آن با وکیل کیفری متخصص در این زمینه مشاوره داشت.
-
مشاوره حقوقی قراردادها
امروزه قراردادهای بسیاری میان مردم منعقد میگردد که در بسیاری از موارد عدم آگاهی حقوقی موجب ایجاد خسارات جبرانناپذیری خواهد شد. تنظیم متن قرارداد آن هم به شیوه ای کاملا درست و اصولی امری است که یک وکیل یا کارشناس خبره باید آن را انجام دهد. عمده قراردادهایی که امروزه مردم با آن ها سر و کار دارند، عبارتند از مبایعه نامه فروش ملک یا خودرو، اجاره نامه ، سرقفلی، قرارداد مشارکت در ساخت، قرارداد کار و … . مشاوره حقوقی قراردادها موجب میشود که شما در تنظیم و یا انعقاد انواع مبایعه نامهها، صلح نامه ها، قراردادهای مشارکت، مضاربه، مضارعه و مساقات، قراردادهای پیش فروش آپارتمان، وکالت نامه ها و … با چشم باز عمل کنید.
مشاوره حضوری
بهترین روش برای ارائه توصیههای حقوقی و اگاهی از روند و میزان موفقیت در پرونده، استفاده از تجربه افراد متخصص بصورت حضوری می باشد. زیرا وکیل با بررسی همه جانبه موقعیت و شرایط شما و دادن اطلاعات و آگاهی به شما می تواند هشدار های لازم را گوشزد و با توجه به تجربه در صورت قبول وکالت، شما را به سر منزل مقصود برساند. گرچه این روش مستلزم هزینه می باشد اما در مقابل باعث صرفه جویی در زمان و هزینه نهایی، کاهش استرس و تضمین موفقیت خواهد شد.
هزینه مشاوره حقوقی
یکی از مواردی که برای افراد مهم است، هزینه مشاوره حقوقی است. باید توجه داشت که طبیعتا مانند هر کار خدمات دیگری، دریافت مشاوره حقوقی تخصصی منوط به پرداخت هزینه است. مشاوره حقوقی رایگان صرفا برای امور بسیار ساده و با زمان بسیار کم مناسب است. اما در صورتی که بخواهید کارشناس یا وکیل برای پرونده یا موضوع شما وقت مناسبی را اختصاص دهد و یا مدارک شما بررسی کند، این موضوع با پرداخت هزینه ممکن است.
تعیین هزینه مشاوره حقوقی به عوامل متعددی وابسته است. اولین موضوع نوع مشاوره است. این که شما از چه نوع مشاوره ای (تلفنی ، آنلاین و یا حضوری) استفاده میکنید، در تعیین هزینه بسیار موثر است. همچنین نوع موضوع مشاوره و این که چه خدماتی در طول مشاوره دریافت میکنید، بسیار مهم است. در واقع مواردی بررسی مدارک، تنظیم متون قضایی، برگزاری جلسه صلح و سازش و … از جمله مواردی است که هزینه را دستخوش تغییر قرار میدهد.
هزینه مشاوره حقوقی حضوری
در گروه وکلای آپادانا هزینه مشاوره حضوری با وکیل پایه یک دادگستری از ۱۰۰ هزار تومان آغاز میشود.
جدول زیر، هزینه مشاوره را برحسب زمان نشان میدهد:
زمان | هزینه مشاوره حضوری |
۱۵ دقیقه | ۲۰۰ هزار تومان |
۴۵ – ۳۰ دقیقه | ۴۰۰ هزار تومان |
۶۰ دقیقه | ۵۰۰ هزار تومان |
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره به صورت تلفنی با وکیل و بررسی مدارک مستلزم صرف زمان و هزینه خواهد بود.
جدول زیر هزینه مشاوره بصورت تماس با وکیل و یا مشاوران حقوقی را نشان میدهد:
زمان | هزینه مشاوره تلفنی |
۱۵ دقیقه | ۲۰۰ هزار تومان |
۴۵ – ۳۰ دقیقه | ۳۰۰ هزار تومان |
پرسش تک سوال بصورت تلفنی از مشاور حقوقی بدون نیاز به بررسی مدارک | رایگان (فقط در ساعت کاری)، در سایر موارد شامل هزینه خواهد بود. |
بهترین روش مشاوره حقوقی
این که بهترین روش مشاوره حقوقی کدام است. به نوع سوال، حوزه مورد سوال و نیز شرایط پرونده ارتباط مستقیم دارد. قطعا، توصیه ما برای افرادی که امکان کافی دارند، مشاوره حقوقی حضوری است. این روش، کاملترین و بهترین راه مشاوره است. همچنین، به شما کمک میکند که هم مساله را به طور کامل بررسی کنید. علاوه بر این در صورت تمایل به استفاده از خدمات دیگر نظیر انتخاب وکیل و یا تنظیم متن اوراق قضایی در همان جلسه مشاوره تصمیم گیری کنید.
اما در برخی موارد، برای افرادی به دلایلی امکان مشاوره حضوری وجود ندارد. این دلایل نظیر کمبود وقت و یا عدم دسترس به مشاور و یا وکیل خوب در شهر یا مکان سکونت خود باشد. به این افراد نیز توصیه می کنیم که در صورت امکان از روشهای دیگر مشاوره نظیر مشاوره تلفنی و یا آنلاین استفاده نمایند.
برای برقراری تماس با وکلای پایه یک حقوقی و یا مشاوران حقوقی (بصورت حضوری، تلفنی و یا رایگان) با شماره درج شده در انتهای صفحه تماس بگیرید.
مشاوره حقوقی در تهران
در شهر تهران با توجه به وسعت و شلوغی جمعیت، افراد زیادی در مشاغل مختلف در حال ارائه خدمات هستند. امور حقوقی و وکالت نیز از این امر مستثنی نیست. به همین جهت، تهرانیها برای انجام مشاوره حقوقی در زمینههای مختلف، چندان به دردسر نمیافتند. انجام مشاوره در زمینههای مختلف نظیر خانواده، مالی و ملکی و کیفری در این شهر بسیار آسان است. البته باید توجه داشت که کیفیت مشاوره در حد مطلوب باشد. به عبارت دیگر فرد مشاوره دهنده باید در زمینه موضوع مورد بحث، تجربه و تخصص کافی را داشته باشد. در غیر این صورت ممکن است شما را به بیراهه بکشاند. موضوع تجربه و تخصص فرد مشاوره دهنده از مهمترین فاکتورهای لازم برای سنجش کیفیت مشاوره است.
گروه آپادانا برای شهروندان تهرانی، بستههای ویژهای را برای مشاوره درنظر دارد. ساکنین شهر تهران می توانند مشاوره خود را به صورت تلفنی، آنلاین و یا حضوری دریافت نمایند. قطعا توصیه میگردد که چنانچه موضوع مهمی برای مشاوره دارید، حتما به صورت حضوری به دفتر گروه حقوقی آپادانا مراجعه نمایید. کارشناسان و وکلای خبره این مجموعه در زمینههای مختلف آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.
نحوه مشاوره برای شهرستانی ها
شهرستانی ها و افراد خارج از تهران نیز در شهر خود میتوانند از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنند. اما بسیاری از این افراد تمایل دارند که با وکلا و مشاورین شاغل در تهران صحبت نمایند. برای این منظور بهترین راه استفاده از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی است.
از شهری که ساکن هستید میتوانید با گروه حقوقی آپادانا تماس بگیرید. البته باید توجه داشته باشید که مشاوره برای شهرستانی ها نیازمند پرداخت هزینه است. پس از تماس با گروه آپادانا میتوانید از تعرفههای مربوط به مشاوره با خبر شوید. به خاطر داشته باشید که مشاوره رایگان همیشه راه حل مناسبی برای کسب آگاهی نیست. زیرا معمولا این گونه مشاوره ها در کمترین کیفیت ممکن ارائه میشوند.
شرایط مشاوره برای افراد خارج از کشور
بسیار پیش میآید که ایرانیان خارج از کشور برای مشکلات و موضوعاتی که در ایران با آن مواجه هستند، نیازمند مشاوره حقوقی باشند. این افراد نیز میتوانند از طریق مشاوره آنلاین با کارشناسان و وکلا در ارتباط باشند. مسائلی نظیر طلاق و دعاوی خانواده و نیز دعاوی مربوط به انحصار وراثت از مهمترین موضوعاتی است که ایرانیان خارج از کشور در مورد آنها نیازمند مشاوره هستند.
گروه حقوقی آپادانا، خدمات ویژهای برای ایرانیان خارج از کشور ارائه میدهد. فقط کافی است که از طریق شماره واتساپ و یا تلگرام ۰۹۰۲۳۳۸۶۶۰۴ با مشاورین این گروه در ارتباط باشید. همکاران ما در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ سوالات شما را خواهند داد. همچنین امکان اعطای وکالت از خارج از کشور با استفاده از سامانه میخک و یا سامانه ثنا نیز وجود دارد.
خدمات ارائه شده در مشاوره حقوقی
برای آن که فرایند مشاوره حقوقی رضایتبخش باشد، باید خدمات ارائه شده از کیفیت مطلوب برخوردار باشد. اما سوال اینجاست که اصولا چه خدماتی در مشاوره حقوقی ارائه میشود. اصولا در امور خدماتی نظیر وکالت، خدمات ارائه شده از جنس اطلاعات است. بنابراین، کیفیت اطلاعات ارائه شده مبنای قضاوت است.
گروه وکلای آپادانا و سایر موسسات حقوقی اطلاعات حقوقی را در قالبهای مختلفی به فردی که به آنها نیاز دارد، ارائه می نمایند. این خدمات عبارتند از:
- پاسخ به پرسشهای حقوقی: گاهی افراد صرفا یک یا چند سوال حقوقی دارند و میخواهند صرفا جواب این سوالات را بدانند. این سوالات معمولا ساده و دارای جوابهای کوتاه هستند.
- بررسی مدارک و یا اوراق مربوط به دادگاه: برخی افراد نیازمند مشاوره حقوقی هستند تا وکیل یا کارشناس مدارک آنها را بررسی کند. یا این که فرد مشاوره دهنده دادنامه و یا رایهای صادره از سوی دادگاه برای آنها تفسیر نماید. این قسم از مشاوره، نیازمند تخصص و تجربه بالاست.
- تنظیم متون حقوقی: یکی از مهمترین خدمات در بخش حقوقی، تنظیم دادخواست، شکواییه، اظهارنامه، لایحه، انواع قراردادها و … است. این موضوع غالبا برای افراد عادی و فاقد اطلاعات حقوقی بسیار سخت است. به همین جهت حتما از وکیل یا مشاور حقوقی متخصص باید کمک بگیرید.
- مذاکره و مصالحه: گاهی افراد برای حل اختلاف اعم از مصالحه و یا داوری و یا در هنگام عقد قرارداد به فرد خبره مراجعه میکنند در این شرایط، حضور یک فرد حقوقی موجب به نتیجه رسیدن هرچه سریعتر موضوع خواهد شد.
- قبول وکالت آخرین مرحله مشاوره است که صرفا توسط وکیل قابل ارائه است.
از چه کسی مشاوره بگیریم؟
شاید یکی از مهمترین سوالاتی که در زمینه مشاوره حقوقی، وجود دارد آن است که از چه کسی مشاوره حقوقی بگیریم؟ آیا صرفا وکلا میتوانند این خدمات را ارائه دهند. یا افراد دیگری در این حوزه نیز وجود دارند که توانایی انجام را دارند.
اکنون، دفاتر وکالت، موسسات حقوقی و گروههای مختلفی وجود دارند که خدمات مختلف حقوقی را ارائه میدهند. در این نهادها، افراد مختلفی نظیر وکیل، کارشناس حقوقی، قضات بازنشسته و …، مشاوره میدهند. شاید بهترین جواب برای این سوال، آن باشد که مهمترین ویژگی فردی که در زمینه موضوع پرونده شما قرار است، مشاوره دهد، در مورد آن موضوع به اندازه کافی تجربه و تسلط کافی باشد.
علم حقوق، دارای جنبهها و موضوعات بسیار متنوعی است. یک فرد به سختی میتواند به تمامی این موضوعات اشراف کامل داشته باشد. بنابراین، معمولا افراد مشاوره دهنده تلاش میکنند که در یک حوزه مانند خانواده، کیفری، ملکی، مالی و …. به تسلط مناسب بر روی قوانین و رویهها دست پیدا کنند. بنابراین، مهمترین ویژگیهایی فردی که قرار است به شما مشاوره حقوقی ارائه دهد، عبارتند از:
- تسلط کافی به موضوع مورد مشاوره
- رزومه قابل دفاع در مورد تعداد افرادی که به آنها مشاوره حقوقی ارائه داده است.
- باهوش بودن و نکته بینی و نیز بررسی جزئیات موضوع.
- امانتدار و دلسوز بودن و ارائه مشاوره به گونهای که مصلحت سنجیده شود.
مشاوره آنلاین برای چه افرادی مناسب است؟
همانطور که گفته شد که یکی از روشهای دریافت مشورت از وکلا و یا کارشناسان حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین است. این روش برای بسیاری از کاربران اینترنت و نیز فعالان شبکههای اجتماعی مفید است. اما باید توجه داشت که ماهیت پروندههای حقوقی به شکلی است که شاید این شکل از مشاوره حقوقی برای هر فردی مناسب نباشد.
به طور کلی، برای انجام مشاوره حقوقی آنلاین باید شرایطی را رعایت کرد که مشاوره دریافتی از کیفیت بالایی برخوردار باشد. در غیر این صورت، مشاوره دریافتی ممکن است شما را به بیراهه هدایت کند. به عبارت بهتر این نوع از مشورت حقوقی در هر پرونده و هر شرایطی کارساز نیست. همچنین با توجه به عدم دسترسی مستقیم به وکیل و یا کارشناس حقوقی، معمولا افرادی میتوانند از این نوع مشاوره بهره ببرند که بتوانند با ابزارهای فضای مجازی به درستی کار کنند.
بنابراین این نوع از مشاوره برای افرادی مناسب است که یا سوالات کوتاه حقوقی دارند و یا به جهت مشغله ترجیح میدهند که قبل از مراجعه حضوری، پرونده توسط وکیل بررسی شود.
نحوه پیدا کردن وکیل آنلاین خوب
پیدا کردن یک وکیل آنلاین خوب برای انجام مشاوره حقوقی یکی از سوالاتی است که برای افرادی که مشکل حقوقی دارند، پیش میآید. مزیت مشاوره با وکیل آنلاین این است که در کوتاهترین زمان ممکن میتوان یک شمای کلی از پرونده را به دست آورد.
اما پیدا کردن یک وکیل آنلاین خوب کار چندان سادهای نیست. چرا که افراد بسیار زیادی در فضای مجازی و سایتها اقدام به انجام مشاوره حقوقی میکنند. اما تشخیص این موضوع که فرد مورد نظر در مورد موضوع مشاوره شما چقدر تبحر دارد، مساله اصلی است. به همین جهت برای پیدا کردن وکیل آنلاین خوب بهتر است که به سراغ سایتها و صفحات مجازی معتبر بروید. بسیاری از موسسات و گروههای حقوقی معتبر در فضای مجازی فعال هستند. در این صفحات شما میتوانید شماره تلفن و آیدی آنان در فضای مجازی را بیابید. همچنین در برخی از سایتها رزومه و شرایط وکیل آنلاین نیز قید شده است.
در نهایت باید گفت، مشاوره حقوقی با وکیل آنلاین زمانی موثر است که شما پرونده را به صورت شفاف و کامل در اختیار وکیل قرار دهید. به خاطر داشته باشید که کوچکترین اطلاعات برای مشاوره مهم است. به خصوص زمانی که با وکیل آنلاین صحبت میکنید به جهت این که وی را به صورت مستقیم نمیبینید، بهتر است که همه اطلاعات را به صورت یکجا در اختیار وی قرار دهید.
بنابراین و براساس مطالب فوق، مشاوره حقوقی و بهرهگیری از آن در هنگام انجام یک اقدام حقوقی نظیر ثبت دادخواست و یا ثبت شکوائیه و پیگیری پروندههای به جریان افتاده در دادگاهها و دادسراها بسیار مهم خواهد بود.