جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
جهت هماهنگی و یا مشاوره حقوقی از طریق شماره زیر با گروه وکلای آپادانا در ارتباط باشید.
در این مقاله خصوصیات اصلی وکیل ملکی را برای آگاهی هموطنان عزیز ارائه میکنیم. برای افرادی که با مشکلات حقوقی و یا دعاوی حقوقی و کیفری سر و کار داشتهاند، همیشه این سوال مطرح است که برای گرفتن وکیل باید چکار کنند و چگونه میتوانند بهترین وکیل را برای کار خود انتخاب کنند. یکی از مهمترین حوزههای حقوقی، دعاوی ملکی است که شاید جزو پیچیدهترین دعاوی مطرح در دادگاه هاست و هر وکیلی نمیتواند از پس پرونده ملکی به خوبی برآید. به همین منظور باید به دنبال وکیل ملکی بود. حال این سوال مطرح میشود که چطور بهترین وکیل را انتخاب کنیم.
برای انتخاب وکیل ملکی باید به نکات زیر توجه شود:
دعاوی حقوقی بسیاری هستند که بهتر است توسط وکیل ملکی طرح و پیگیری شوند. مهمترین دعاوی ملکی که باید به وکیل ملکی سپرده شوند، عبارتند از:
وکیل ملکی با اطلاع دقیق از نحوه مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و نیز شرایط ساقط شدن حق سرقفلی، نحوه تخلیه ملک دارای سرقفلی و نیز نحوه توقیف سرقفلی میتواند در روند پرونده تاثیر زیادی داشته باشد.
تخلیه فرایندی است که چه در حالت دستور تخلیه و چه در حالت حکم تخلیه باید الزاماتی در نحوه طرح آن رعایت شود. به طور مثال اتمام قرارداد اجاره یکی از مهمترین شروط طرح دعوی است. هر چند در برخی موارد که وکیل ملکی به شما معرفی میکند، میتوان قبل از اتمام قرارداد اجاره نیز ملک را تخلیه نمود.
این دعوی یکی از دعاوی ملکی پیچیده است که باید برای طرح آن از وکیل ملکی استفاده شود. خلع ید در بسیاری از موارد با تصرف عدوانی اشتباه گرفته میشود. همچنین برای طرح این دعوی باید یا سند رسمی به نام خواهان وجود داشته باشد و یا قبل از آن اثبات مالکیت انجام شود. در غیر این صورت دعوی به نتیجه نمیرسد. برای جلوگیری از این اشتباهات بهتر است کار به وکیل ملکی سپرده شود و یا حداقل از مشاوره حقوقی وی استفاده گردد.
یکی از مشکلات اساسی مردم، فک رهن از بانک یا دادگاه به شیوه درست و با زمان و هزینه کم است که وکیل ملکی متخصص در امور بانکی و نیز توقیف اموال میتواند از پس از این کار برآید.
افراز یکی از دعاوی ملکی وقت گیر است و به افرادی که دغدغه زمانی دارند، پیشنهاد میشود از وکیل ملکی استفاده کنند. در دعوی افراز ملک مشاع باید سند رسمی و یا رونوشت آن به اداره ثبت یا دادگاه مربوطه برده شده و تقاضای کارشناسی برای بررسی ملک داده شود. کارشناس به همراه نقشه بردار و همه مالکین مشاعی باید در روز بررسی ملک حضور داشته باشند. در صورتی که کارشناس، تشخیص دهد که ملک بین شرکا قابل تقسیم و تعیین سهم هر فرد میباشد، گواهی افراز را صادر و به اداره ثبت ارجاع میدهد و پس از آن صدور سندهای مالکیت جداگانه در دستور کار قرار میگیرد. بنابراین نقش وکیل ملکی در تسریع این روند بسیار واضح است. به خصوص در مورد املاکی که بین ورثه مشاع است و یا سند رسمی ندارند و یا در رهن بانک هستند که کار را بسیار پیچیدهتر مینماید.
چنانچه ملک قابل افراز نباشد و حداقل یکی از شرکا خواهان فروش باشد اما بین شرکا اختلاف باشد نقش وکیل ملکی بسیار حیاتی است. چرا که باید ابتدا از طریق اداره ثبت، گواهی عدم افراز صادر شود و از طریق دادگاه دستور فروش مال مشاع اخذ گردد و در نهایت مال مشاعی به مزایده گذاشته شود. وکیل ملکی در پیگیری مسیر فروش ملک مشاعی و نیز مذاکره و مصالحه با سایر شرکا برای توافق در فروش ملک نقشی اساسی دارد.
این حق دارای شرایطی است که در صفحه مربوط به آن به تفصیل توضیح داده شده است. اما مهمترین نقش وکیل ملکی در اثبات حق شفعه، تفسیر دقیق قانون و اثبات وجود شرایط به وجود آمدن این حق است. مانند این که ملک بین دو نفر مشاع است (حتی اگر به ارث رسیده است) و نیز فرد خواهان پس از اطلاع از فروش سهم شریک دیگر اقدام به استفاده از این حق نموده است.
این دعوی، شایع ترین پرونده ملکی است که دارای شرایط و قوانین خاص است و معمولا افراد به دلیل عدم آگاهی از شرایط آن نمیتوانند به حق خود برسند. مثل این که اگر ملک به صورت وکالتی چند نوبت انتقال پیدا کند، باید همه ایادی قبلی تا مالک سند طرف دعوی باشد و یا این اگر ملک مشاعی یا ورثهای باشد باید همه مالکین طرف دعوی قرار گیرند. همچنین گرفتن گواهی عدم حضور از دفتر اسناد رسمی که قرار بوده سند در آنجا تنظیم شود، از دلایل اصلی ثبت دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی است. آگاهی از این موارد و نیز پیروزی در این دعوی و کاهش هزینه و زمان فقط در گرو استفاده از وکیل ملکی است.
به لحاظ علمی و حقوقی یکی از دعاوی ملکی هستند که حضور وکیل ملکی در آنها نه تنها واجب بلکه حیاتی است. در بسیاری از موارد، افراد عادی این دو دعوی را با یکدیگر و یا با تصرف عدوانی و خلع ید اشتباه میگیرند. در ممانعت از حق، وجود سند به نام خانواده الزامی است. همچنین اثبات حق ارتفاق و انتفاع نیز از جمله موارد بسیار مهم است. مزاحمت نیز دارای شرایطی است که از جمله آن، اختلال در تصرف و حق انتفاع و ارتفاق مالک از ملک خود است.
در نهایت باید خاطر نشان کرد که بهترین وکیل در هر دعوی حقوقی و یا کیفری، وکیلی است که وقت خود را در آن حوزه صرف نماید و به جای گرفتن پرونده در همه دعاوی مطرح در دادگاهها، به تجربه اندوزی در یک حوزه مشخص بپردازد.
گروه وکلای آپادانا افتخار دارد با بهرهگیری از وکیل ملکی متخصص و متبحر و نیز استفاده از وکلای مجرب و تخصصی در هر حوزه، بیش از ۵ سال است که با انجام بیش از ۱۲۵۰ پرونده در زمینههای مختلف و حدود ۳۰۰ پرونده ملکی آماده ارائه خدمات مشاوره حقوقی، نگارش دادخواست، شکواییه، لایحه و اظهارنامه و نیز پذیرش وکالت در دعاوی مختلف میباشد.
10 Comments
سلام وقت بخیر،پدرم قطعه زمینی داشت که به چهار قطعه کوچکتر تقسیم میشود،دوقطعه از زمینها توسط پدرم به دونفرغریبه فروخته میشودودوقطعه دیگر راتوسط دوبرادرم درزمان پدرم ساخت وساز برای خودشان میکنند بدون مدرک ازپدرم آیا این دوقطعه که دراختیار دوبرادرم هست جزاموال وارث هست یاخیرباز تاکید میکنم دوبرادر ازپدر هیچ گونه مدرکی دال برواگذاری از پدرم ندارند سپاس ازپاسخ شما
سلام و ارادت. بله جزو ماترک به حساب میاد.
سلام وقت بخیر
من و همسر سابقم ۶ماهه جدا شدیم و یه واحد مسکونی با دو و نیم دانگ به نام من و سه نیم دانگ به نام ایشون هنوز بلاتکلیفه.لازم به توضیحه هر کدام سند تفکیک و تک برگ جداگانه با مقدار دانگ های مشخص داریم
سوال اولم اینه که آیا امکان پلمپ این واحد مسکونی وجود داره؟(به این علت که همسرم اونجارو تبدیل به پاتوق کرده و من دوست ندارم تردد کنه)
سوال دوم اینه که این ملک و ایشون نه میفروشه نه میخره هرچی هم مشتری میاد به قولی پر میده.آیا از طریق قانونی و مزایده امکان فروش واحد میسر هست؟
سلام و ارادت. بله امکان خلع ید همسرتون رو دارید. چنانچه اشون حاضر به فروش نیست. بهترین کار، گرفتن عدم افراز و بعد دستور فروشه. هر دو کار زمان بره. بهتره وکیل بگیرید. اگر تمایل داشتید با دفتر تماس بگیرید.
سلام یه خونه فروختم که یک وام ۵۰ میلیونی و یک وام ۵ میلیونی داشته. اما املاکی تو مبایعه نامه فقط وام ۵۰ میلیونی رو نوشته و ذکر نکرده که وام ۵ میلیونی هم وجود داره.
الان که سند به صورت رسمی به نام خریدار زدم حالا خریدار مدعی شده چون وام ۵ میلیونی تو مبایعه نوشته نشده پرداخت نمیکنم خودت برو پرداخت کن.
اما من پرداخت نکردم چون بر عهده صاحب ملک جدید هست الان میگه میخواد شکایت کنه ازم.
حق با کیه؟
سلام و وقت بخیر. ببینید باید قراردادتون مطالعه بشه و به این شکل نمیشه پاسخ داد، اما در کل با توجه به متن مبایعه نامه های چاپی که هزینه های نقل و انتقال با فروشنده است و مبلغ ۵ میلیون ذکر نشده، پرداخت وام به عهده شماست.
سلام
یه زمینی خریدم نمی دونستم ورثه ای یه الان معلوم شده یارو مرده و پسرش اومده بامن معامله کرده و بقیه بچه های متوفی شکایت دارن الان تکلیف من چیه؟ سه تا سیصد میلیون هم پول دادم
سلام. اگر بعد از فوت صاحب زمین معامله انجام شده باشه، معامله باطله و شما باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث بدین و چنانچه پول نقدی که دادین در حساب متوفی نباشه میتونید از اموالش توقیف کنید. پیشنهاد می کنم حتما وکیل بگیرید که به مشکل نخورید. گروه وکلای آپادانا بهترین وکیل ملکی رو به شما معرفی می کنه.
سلام خسته نباشید
ملکی را خریدیم و پیش پرداخت هم دادیم و طرف نمیاد سند بزنه الان چکار کنم؟
سلام و وقت بخیر. باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدید تا پرونده بررسی بشه. بهتره برای این پرونده حتما وکیل بگیرید. گروه وکلای آپادانا در این زمینه در خدمت شماست.